“Wij werken volgens de waarden van die goeie ouwe tijd.”

koppen-fam

“Het verhaal begon in 1933”

Zoethout Design is een ouderwets familiebedrijf. De opa van Zoethout was zijn hele leven timmerman en heeft zijn beide schoonzonen en zijn kleinzoon aangestoken met de timmerblues. Het bedrijf wordt op dit moment gerund door zijn kleinzoon met assistentie van beide schoonzonen. Wij teren nog altijd op de kunde die door opa is doorgegeven en hanteren tevens de normen en waarden van die goeie ouwe tijd.

Kernwaarden

icon-leaf-300-01

DUURZAAM

Onze grondstoffen zijn van hernieuwbare aard en onze machines draaien op zelf opgewekte zonne-energie. Wij produceren producten die een leven lang meegaan.

icon-daimond-300-01

EXCLUSIEF

Wij produceren het ontwerp dat jij voor ogen hebt. Jij zet de lijnen uit, wij kleuren in. Zo ben jij zelf meester en creëer je een uniek product dat perfect past in jouw inrichting.

icon-mask-300

CULTUUR

Wij staan voor het goede Brabantse leven. Met informele communicatie en bourgondische vrijdagmiddagborrels proberen we alles zo leuk mogelijk te maken.

icon-saw-300-01

AMBACHT

Ervaring is de beste leermeester. Daarom werken wij uitsluitend met vaklieden. We leveren letterlijk handenarbeid, perfect afgewerkt en met veel oog voor detail.

Deal?

Klinken onze idealen en werkwijze jou als muziek in de oren? Neem contact met ons op en we gaan direct aan de slag om jouw wens in vervulling te laten gaan!

Neem contact met ons op

Maak een afspraak

Laat een bericht achter en vermeld uw telefoonnummer zodat wij zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen.

0

Start typing and press Enter to search