Ontdek het meubelstuk waar jij en je familie gegarandeerd een heel leven lang zonder stress van zullen genieten…

“Zal de herontdekking van Feng Shui ook JOUW WONING omtoveren tot een levenslange bron van Rust en Geluk?”

Zijn er in jouw leven ook steeds meer mensen die tijd en energie van je nodig hebben? 
Hoe kan het dat de dagen steeds serieuzer lijken en er minder tijd is voor leuke dingen?
Wat voor zin heeft het eigenlijk om zo hard te werken? 
En zou het niet heerlijk zijn om thuis die grote berg stress helemaal van je af te schudden?

….

Misschien ben jij niet meer helemaal tevreden met je inrichting?
Of voel jij je niet meer op je gemak in dat interieur dat drastisch aan verandering toe is?
En misschien vind je het inmiddels ook gewoon tijd voor wat anders?

 

Als jij jezelf kunt vinden in één van deze vragen, dan is DIT voor jou:

Feng Shui geeft jou een stabiele en ontspannende basis om in te leven

In Feng Shui zijn de vijf elementen (water, vuur, aarde, hout en metaal) onmisbare factoren voor rust in je interieur en in je hoofd. Bij een verkeerde combinatie kan je gevoel van stress dagelijks toenemen. Meubels van plastic of met een hoge glans zijn daarom geen goed idee.

De juiste combinatie tussen hout en metaal zorgt voor maximale rust en ontspanning in jouw woning

Hout staat voor kracht en vitaliteit. Het helpt je vooruit en brengt je terug naar je wortels, de bron van jouw kracht.

Metaal is het “organiserende element” en helpt je voor te bereiden op moeilijke taken. Als je veel stress ervaart, kan wat metaal in huis voor helderheid zorgen. Het geeft je een gevoel van verfijning, logica en daadkracht, zodat het makkelijker wordt om door lastige situaties en beslissingen te breken.

Zo krijg je meer energie en voel je de stress verdwijnen

Sommige mensen zijn zo oppervlakkig dat een natuurlijk Feng Shui meubelstuk hen niet kan helpen om de natuurlijke bron van rust en geluk in huis terug te vinden. Maar als je af en toe nog geluk kan vinden in de kleine dingen als een glimlach of een mooie zonsondergang, zal een natuurlijk Feng Shui meubelstuk gegarandeerd een groot verschil maken in jouw interieur en de rust in jouw hoofd.

“Voor mensen met drukke levens is een combinatie van hout en metaal in je interieur een absolute MUST-HAVE.”

Een woning is niet gewoon een plek met vier muren en een dak maar de meest ultieme plek om je persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen. Daarnaast is jouw woning de belangrijkste factor die je welzijn, je geluk en de lichtheid waarmee je leeft beïnvloedt.

Rodina Tchi
Feng Shui Expert

Gebaseerd op deze eeuwenoude Feng Shui wijsheden… Na talloze aanvragen… Eindelijk splinternieuw uit de familiewerkplaats van Zoethout:

De langverwachte Feng Shui tafel is NU klaar om jouw keuken of eetkamer om te toveren tot een levenslange bron van rust en ontspanning!

Modern en tijdloos design

Het open, luchtige en tijdloze design laat meer energie door je woning stromen en vanwege de subtiele lijnen past het in vrijwel ieder interieur.

Zeldzaam Limbahout

Het zeldzame Limbahout geeft jouw keuken of eetkamer een uniek, persoonlijk en warm karakter dat in geen enkel ander interieur voorkomt.

Gegarandeerd een warme en gezellige sfeer in huis

Deze handgemaakte designtafel is ontworpen als een gezellige plek om samen aan te zitten bijvoorbeeld tijdens avondjes met vrienden of vriendinnen. Het is ook een zeer geschikte tafel voor “quality time” met je partner.

Versterkt je gevoel van rust en ontspanning

Het natuurlijke Limbahout verhoogt je effectiviteit en connectie met de natuur. Afgewerkt met plaatselijk geperste lijnzaadolie uit Deurne, brengt deze Feng Shui je dagelijks terug naar je “roots” waardoor jij jezelf beter kunt focussen.

 

Speciaal ontworpen voor de inrichting van NU

Dankzij het natuurlijke Limbahout en het tijdloze Feng Shui design is het de perfecte tafel om ‘s ochtends ontspannen je dag aan te beginnen of een lekker tussendoortje aan te eten als je even een break nodig hebt. Ook kan je ‘s avonds na een drukke dag samen met je familie of vrienden heerlijk tot rust komen en dineren aan deze tafel.

 

De sterke metalen poten maken deze tafel stevig genoeg voor kinderen

Naast een moderne industriële look, geeft het metaal jou ook balans en helderheid in je interieur en in je hoofd. De gedraaide poten maken de tafel extra stevig, zodat kinderen er rustig aan kunnen spelen zonder dat jij je druk hoeft te maken of de tafel stevig genoeg is.

Jij zal de enige in de wijk zijn met een tafel van duurzaam Limbahout

Om Feng Shui goed voor jou te laten werken, hebben we een zeer bijzondere houtsoort voor je uitgezocht: Limbahout. Omdat dit materiaal via een bevriende connectie is ingekocht, zijn wij zijn de enige meubelmaker die dit mooie materiaal gebruikt. 

Deze duurzame en harde houtsoort komt van een snelgroeiende boom die al op jonge leeftijd gekapt kan worden. De boom verjongd zichzelf makkelijk waardoor het zeer vlot aangroeit. Wel zo lekker, als de volgende generaties ook van de o-zo-zoete limba bomen kunnen genieten!

Toch is deze tafel NIET voor iedereen!

Als jij jezelf al gelukkig voelt met hoe jouw interieur eruit ziet en al het gevoel hebt dat je energie krijgt van je interieur, is deze tafel niet voor jou. Deze Feng Shui tafel is juist ontworpen voor mensen die graag met een simpele investering, maximaal resultaat in hun interieur willen zien. 

De speciaal ontworpen, handgemaakte Feng Shui tafel helpt je aan een warme, rustgevendere sfeer in huis zonder dat je zelf je hele interieur opnieuw moet inrichten. Dus hier is jouw kans:

icon-blad-400x400dpi300

Doe die oude tafel weg en claim werelds #1 handgemaakte design Feng Shui tafel zonder risico

Wat onze klanten zeggen…

“Dankzij Zoethout kan ik mijn eigen smaak combineren met de expertise van Geert en dat geeft mijn interieur een mooie warme uitstraling!”

Rosan van der Glas (5/5)

“Wij zijn enorm blij met onze tafel. Ik denk niet dat iedereen zomaar van zo’n rauw natuurproduct zo’n mooie tafel kan maken. Dat vergt vakmanschap.”

Ineke van Velzen (5/5)Maandelijks zijn er slechts een paar Feng Shui tafels beschikbaar. Bekijk nu of jij er nog één kan bemachtigen…

voor een kleinere kamer
(4-6 personen)

817,-

641

+ Een GRATIS handgemaakte luxe serveerplank t.w.v. 27 euro!

Afmetingen:
Lengte: 1,80 m
Breedte: 0,84 m
Hoogte: 0,74 m

Het tafelblad heeft een dikte van 28 mm en is gemaakt van Limbahout. Hierdoor is het dun en stevig tegelijkertijd. Dit geeft jouw tafel een elegante uitstraling.

Info:
Deze Feng Shui tafel is voor jou met de hand gemaakt en je kan er aan één kant met 3 personen tegelijkertijd zitten.

???? Jouw investering is beschermd met levenslange garantie. Niet tevreden, geld terug. Je hebt 30 dagen de tijd om de tafel uit te testen.


CLAIM MIJN TAFEL

voor een normale kamer
(5-8 personen)

907,-

709

+ Een GRATIS handgemaakte luxe serveerplank t.w.v. 27 euro!

Afmetingen:
Lengte: 2,20 m
Breedte: 0,84 m
Hoogte: 0,74 m

Het tafelblad heeft een dikte van 28 mm en is gemaakt van Limbahout. Hierdoor is het dun en stevig tegelijkertijd. Dit geeft jouw tafel een elegante uitstraling.

Info:
Deze Feng Shui tafel is voor jou met de hand gemaakt en je kan er aan één kant met 4 personen tegelijkertijd zitten.

???? Jouw investering is beschermd met levenslange garantie. Niet tevreden, geld terug. Je hebt 30 dagen de tijd om de tafel uit te testen.


CLAIM MIJN TAFEL

Voor een grote eetkamer of keuken
(6-10 personen)

997,-

824

+ Een GRATIS handgemaakte luxe serveerplank t.w.v. 27 euro!

Afmetingen:
Lengte: 2,60 m
Breedte: 0,84 m
Hoogte: 0,74 m

Het tafelblad heeft een dikte van 28 mm en is gemaakt van Limbahout. Hierdoor is het dun en stevig tegelijkertijd. Dit geeft jouw tafel een elegante uitstraling.

Info:
Deze Feng Shui tafel is voor jou met de hand gemaakt en je kan er aan één kant met 5 personen tegelijkertijd zitten.

???? Jouw investering is beschermd met levenslange garantie. Niet tevreden, geld terug. Je hebt 30 dagen de tijd om de tafel uit te testen.


CLAIM MIJN TAFEL

…Of neem vrijblijvend contact op voor andere betalingsopties en/of persoonlijk advies!

+31 6 41 38 63 20

Bel, SMS of Whatsapp voor een afspraak!

Haspelweg 39A 5751JH Deurne

info@zoethout-design.nl


Levenslange Garantie!

Tenzij jij deze tafel gebruikt als trampoline of surfboard, is deze tafel voor de rest van jouw leven verzekerd. Dit betekent dat deze tafel bij normaal gebruik altijd verzekerd is tegen schade. Zo zorgen we ervoor dat jij zelfs op 91 jarige leeftijd nog tevreden klant zal blijven. 

Als er iets is, handelen jouw situatie altijd persoonlijk af. We nemen de tijd om naar jouw verhaal te luisteren en hebben in ieder geval een passende oplossing. Zo weet jij 100% zeker dat je bij ons geen enkel risico loopt. Probeer de tafel nu gewoon uit en laat ons weten of het wat voor je is.

Je hebt 30 dagen de tijd om je tafel vrijblijvend uit te testen. Kortom: aan deze tafel voel jij jezelf gegarandeerd meer ontspannen. Of je krijgt je geld terug. Iedere cent. Zonder vragen. Zonder gedoe.

Van Geert Voor Jou!

Geert is de meubelmaker met oog voor detail. Naast interieurdesigner en dierenvriend is hij oprichter van Zoethout en hij zal jouw Feng Shui tafel persoonlijk met de hand maken.

Al jouw vragen beantwoord…

#1 Werkt dit echt?

Ik begrijp dat er veel mensen zijn die dit lezen en nog sceptisch zullen zijn.

Maar om nadrukkelijk (en overbodig) duidelijk te zijn: ik vraag niet dat je gelooft dat ik je interieur een boost kan geven, je sfeer in huis kan verbeteren, je kan isoleren tegen de bedreigingen van stress en je leven beter kan maken. Ik stel alleen voor dat je het voor jezelf test, in je eigen huis. Neem een paar weken de tijd om dat te doen. Beslis dan zelf of ik dit echt werkt of niet; of ik een behulpzame vriend voor jou ben of niet. En als je antwoord “nee” is, zal er geen euro verloren gaan van je spaarpot en krijg je elke cent terug. Dus, verstandig scepticisme is GEEN goede reden om deze kans te weigeren. Want misschien loop je daardoor jouw droommeubel mis waarmee jij de basis van jouw interieur direct de warme en rustgevende uitstraling geeft die het verdient. En als jij niet tot rust kan komen, dan kan je er ook niet zijn voor andere mensen. 

#2 Kan het niet goedkoper?

Bij de meeste interieurdesigners betaal je voor zo’n handgemaakte design tafel van hoge kwaliteit al snel 3500 of 3000 euro. Normaal zou ik deze tafel voor de helft daarvan aan jou willen geven, omdat ik weet dat jouw woning echt belangrijk voor je is.

Maar omdat je dit NU leest en ik jou dolgraag wil helpen met de sfeer in jouw woning, krijg je deze tafel vandaag voor minder dan wat anderen betalen. Veel minder.

En ondanks dat deze zeldzame tafel nu extra goedkoop is, kan ik begrijpen dat er mensen zijn die dit op het eerste gezicht veel geld vinden voor een nieuwe eettafel. Als dit een standaard meubelboulevard tafel zou zijn, zou ik dit geld er ook niet voor overhebben. 

Maar ik nodig je uit om een andere bril op te zetten. Want deze handgemaakte Feng Shui designtafel blijft jou nog vele jaren de rust, kracht en vitaliteit geven die je verdient. Je doet deze investering één keer en je profiteert er dankzij de levenslange garantie voor de rest van je leven van! 

Dit betekent dat de prijs die ik vandaag vraag in werkelijkheid belachelijk laag is. Je zal waarschijnlijk nog minimaal 30 jaar een goede tafel in huis nodig hebben en dus nog 30 jaar kunnen genieten van de rust en de warmte van deze tafel. Met deze prijs betaal je gedurende 30 jaar omgerekend maar 2,27 per maand voor de meest belangrijke plek in je huishouden. 

Dat is nog minder dan een goede kop cappuccino per maand! Het verschil is dat je vandaag voor een eenmalige investering nog 30 jaar of langer een stabiele, rustige, warme sfeer in huis hebt.

Ik kan alleen niet beloven dat ik de prijs nog lang zo laag ga houden. Deze mega-kortingen zijn tijdelijk en het zou goed kunnen dat de prijs morgen een stuk hoger ligt, omdat een stabiele plek waar jij je hele leven lang aan kunt ontspannen en kunt leven meer waard is dan dit. Neem daarom snel actie en probeer de tafel nu zelf uit; vrijblijvend zonder risico.

#3 Wanneer krijg ik mijn tafel?

Zodra je bestelling bij ons binnen is, heb je binnen 1 maand een van de weinige handgemaakte Feng Shui tafels waar jij je hele leven nog stressvrij van kan genieten. Er kunnen helaas maar een paar tafels tegelijkertijd gemaakt worden, wees daarom snel en claim jouw Feng Shui tafel NU voordat anderen jou voor zijn en je moet wachten tot ik weer ruimte heb om nieuwe tafels te maken.

#4 Welk formaat moet ik kiezen?

Er zijn twee opties. 1.) Kies de juiste grote op basis van het formaat tafel dat je nu hebt. Heb je nu een kleinere tafel, kies dan ook voor de kleinere Feng Shui tafel voor het maximale effect. 2.) Je kan ook met kranten het formaat tafel op de vloer leggen. Zo zie je goed hoe groot je nieuwe tafel wordt en of je er nog goed omheen kan lopen.

De afmetingen van de tafels zijn:

Small: 1,80m (lang) x 0,84m (breed) x 0,74m (hoog)

Medium: 2,20m (lang) x 0,84m (breed) x 0,74m (hoog)

Large: 2,60m (lang) x 0,84m (breed) x 0,74m (hoog)

De dikte van het tafelblad is 28 millimeter.

#5 Wat als ik me bedenk of toch niet zo tevreden ben?

Jouw tevredenheid staat voor mij op #1. Daarom krijg je levenslange garantie op alles dat je bij Zoethout zult bestellen. Sterker nog, ik ben er zo zeker van dat jij deze Feng Shui tafel geweldig zal vinden dat je de tafel een paar weken mag testen voordat je definitief beslist. Kijk hoe hij staat in jouw interieur en wat voor effect Feng Shui op jouw gevoel van ontspanning en rust. Leef er een paar weken aan. Mocht dit zeldzame meubelstuk nou toch niet zijn wat je zoekt, dan kan je de tafel binnen 30 dagen terugbrengen naar onze familiewerkplaats in Deurne en krijg je iedere cent van je aankoopbedrag terug. Zonder vragen. Zonder gedoe. Het gratis serveerplankje ter waarde van 27 euro mag je houden als cadeautje van mij.

Maar als je net als vrijwel al onze andere klanten WEL tevreden bent, heb je voor de rest van je leven een geweldig meubelstuk dat jouw interieur een natuurlijke, gezellige en warme sfeer geeft en waar je jarenlang zonder stress of zorgen van zult genieten.

Maandelijks zijn er slechts een paar Feng Shui tafels beschikbaar. Als ons limiet bereikt is, kan je er geen meer bestellen. Kijk nu of jij er nog één kan bemachtigen…

voor een kleinere kamer
(4-6 personen)

817,-

641

+ Een GRATIS handgemaakte luxe serveerplank t.w.v. 27 euro!

Afmetingen:
Lengte: 1,80 m
Breedte: 0,84 m
Hoogte: 0,74 m

Het tafelblad heeft een dikte van 28 mm en is gemaakt van Limbahout. Hierdoor is het dun en stevig tegelijkertijd. Dit geeft jouw tafel een elegante uitstraling.

Info:
Deze Feng Shui tafel is voor jou met de hand gemaakt en je kan er aan één kant met 3 personen tegelijkertijd zitten.

???? Jouw investering is beschermd met levenslange garantie. Niet tevreden, geld terug. Je hebt 30 dagen de tijd om de tafel uit te testen.


CLAIM MIJN TAFEL

voor een normale kamer
(5-8 personen)

907,-

709

+ Een GRATIS handgemaakte luxe serveerplank t.w.v. 27 euro!

Afmetingen:
Lengte: 2,20 m
Breedte: 0,84 m
Hoogte: 0,74 m

Het tafelblad heeft een dikte van 28 mm en is gemaakt van Limbahout. Hierdoor is het dun en stevig tegelijkertijd. Dit geeft jouw tafel een elegante uitstraling.

Info:
Deze Feng Shui tafel is voor jou met de hand gemaakt en je kan er aan één kant met 4 personen tegelijkertijd zitten.

???? Jouw investering is beschermd met levenslange garantie. Niet tevreden, geld terug. Je hebt 30 dagen de tijd om de tafel uit te testen.


CLAIM MIJN TAFEL

Voor een grote eetkamer of keuken
(6-10 personen)

997,-

824

+ Een GRATIS handgemaakte luxe serveerplank t.w.v. 27 euro!

Afmetingen:
Lengte: 2,60 m
Breedte: 0,84 m
Hoogte: 0,74 m

Het tafelblad heeft een dikte van 28 mm en is gemaakt van Limbahout. Hierdoor is het dun en stevig tegelijkertijd. Dit geeft jouw tafel een elegante uitstraling.

Info:
Deze Feng Shui tafel is voor jou met de hand gemaakt en je kan er aan één kant met 5 personen tegelijkertijd zitten.

???? Jouw investering is beschermd met levenslange garantie. Niet tevreden, geld terug. Je hebt 30 dagen de tijd om de tafel uit te testen.


CLAIM MIJN TAFEL

Maak een afspraak

Laat een bericht achter en vermeld uw telefoonnummer zodat wij zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen.

0

Start typing and press Enter to search